Kuulumisia JKL NORD & KV U.Helinä Peikko Helinä pääsi edustamaan Jyväskylän vuotuisiin kotikisoihin, arvottuna että olis paraimmassa turkissa, kun kerkesi pudottaa ensimmäisenä ja osui se arvio oikeaan, ei tullut karvoista sanomista. Lauantailta tuli kokemusta, sunnuntailta jopa kotiin viemisiä... Tälle vuotta on vielä edessä messarit sitten on aika pistää vuosi pakettiin.   


12.11.22 NORD Tarja Kallio: vet eh 1.

"Hyvät mittasuhteet. Kapea piirteinen pää, otsapenger saisi olla selvempi. Niukka eturinta, runko saisi olla vahvempi. Hyvät kulmaukset. Kokoon sopivat raajaluusto. Laskeva lantio, alaskiinnittynyt lyhyt ilmava häntä. Liikuu hieman lyhyellä askeleella. Hyvä karvanlaatu."  


13.11.22 KV Matti Palojärvi: vet eri 1. sa, vet-serti, vet vsp (vet.cacib kortti)

"Musta merkein. Erinom. mittasuht. Kaunis pää. Hyvät korvat. Tiivis runko. Riittävä raajaluusto. Tasapain. kulmaukset. Oikea asent. raajat. Korkea asent. häntä. Joustava liike. Miellyttävä luonne." 


Peräkkäisten päivien arvostelut jotain samaa jotain eri... Palojärvelle kiitokset että kertoi myös yleisölle perusteluja ja hauska sinällään että niiden perusteella oletin Helinän saavan hyvin samanlaiset arvostelut molemmilta päiviltä, mutta niin eritavalla kuitenkin eri tuomarit näkevät saman koiran tai kiinnittävät erilaisiin asioihin huomiota ja antavat niille eritavalla painoarvoa. Mielipiteitä mielipiteitä eikun kohti seuraavia koitoksia kuulemaan mitä sieltä irtoaa.