Kuulumisia

Heippa,

Nyt ne on vikatkin kisat tälle vuotta käyty, eikä yhtään sen lähempänä kuin Vilnassa Liettuassa. Siellä oli tarjolla 3 x Kv eli kansainväliset näyttelyt, mukaan matka seuraksi saatiin Niina kera kleini/mitteli osaston ja meikämannen lastaus taidot pääsi tosi koetukseen, niin vain ryskyyn upposi 6 koiraa ja 4 ihmistä, voisin kehua ammatti taidoksi ellei joku  paremmin tietäisi 🤪 Meiltä mukaan lähti Sisu ja arpa onni ei nyt oikeastaan suosinut kun tytöt Viivi ja Helinä pääsi Sisun seuraksi, sillä Viivi kerkesi tiputella loputki kesältä hieman kasvaneet karvansa ja juoksutkin vielä veteli viimeisiään ja Helinä vasta aloitteli tiputellen villaa, joten mukana karvaton ja lähes karvaton tytteli. 

Kauas on pitkä matka vai miten se oli, varsinkin kun myrskyä merelle oli luvassa, onneksi se kuitenkin kerkesi aamuksi jo laantua, kun me merille päästiin. Keikkuihan se kivasti mutta ei sentään pahasti. Aamulla aurinkoinen baltia oli vastassa kun rantaannuimme ja matka taittui mukavasti kohti Vilnaa. Majoitus paikka oli varsin viihtyisä vanhankaupungin kupeessa ja hyvien unien jälkeen pääsimme eka kisa päivään. 

LITEXPO CUP’ 2019“  Alessandro Zeppi (Italia)

Viivi nuo EH 1. 

Helinä val ERI 2. Vara.Cacib (vahvistuu cacibiksi) 

Sisu vet  ERI 1. vet-serti (vsp-vet) 

(kirjallisia arvosteluja ei saatu)

VILNIUS WINTER’ 2019 Loreta Tamasevicienè ( Liettua)

Viivi nuo  EH 1.

Helinä val ERI 2.

Sisu ERI vet  1. vet -serti (vsp vet) -> liettuan vetetaani valioksi

CHRISTMAS CUP’ 2019 Anna Albrigo (Italia)

Viivi nuo ERI 1 (ei sertiä kirjoittiutti lomakkeeseen syyksi  "pihtikintut" takana)

Helinä val ERI 2.

Sisu vet EH 1. (kirjoitutti lomakkeeseen ettei korva ole oikeanlainen, ole pystyssä) 

Nonni tulipahan käytyä -päästään taas uudestaan, mutta ei sentään hukkareissu, Sisun veteraani valio näkyi jo suomen tietokannssa ennen kuin kotiin ennätettiin, liekkö joutuu "nalleluppakorvan" rahtaamaan Latviaankin veteraani kisoihin. Viivi saa jäädä nyt kasvattelmaan karvoja ja kunhan Hellu saa juoksut tehtyä voisi sen kanssa taas johkin serti jahtiin yrittää kammeta. Vilna oli vallan kaunis paikka voisi pistäytyä uudestaankin ja kiitos ja onnea matkaseuralle ❤ Special tänksit Kirelasin tiimiin, jotka pelasti meidät hyytyneeltä akulta, osataanko ens kerralla sammuttaa sisävalot, kun autoa pakataan pitkällä kaavalla, ps akkukin  meni kyllä vaihtoon. Pienistä takaiskuista selvittiin ja liikenneympyräkin hahmottui soikioksi lopulta... Uusia seikkailuita odotellessa oikein mukavaa vuoden vaihdetta kaikille!

28. joulu, 2019

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko