Kuulumisia

Moikka

 

Jos viimein kerkeäisi vähän päivitellä mitä kaikkea kerettykään tässä touhuta edellisten kuulumisien jälkeen. Meillähän oli tässä varsin vauhdikas kuukausi jonka aikana piipahdettiin niin Tartossa Virossa kuin Norjassakin, väliin mahtui Jyväskylän kisat ja saatiin myös terveystuloksia Kiitos Paulan ja Rekun. 

 

Tartto KV 2 - 3.11.-19

 

Harri Lehkonen / Victor Lobakin, Azerbaijan (samat tulokset molempina päivinä meillä) 

Tahvo (U.Trolli-Peikko)

VAL ERI SA PU4.

Helinä (U.Helinä-Peikko)

VAL ERI 3

Viivi (U.Flinko Rimpivihvilä)

NUO EH 1

-molempina päivinä esitin parin sekä kasvattaja ryhmän saaden KP:t ja sunnuntaina kasvattaja ryhmä ylsi BIS 4 sijalle, kiitos esitysavusta lauantaina Kristiina & Heidi! Tartossa oli yllättävän kovatasoiset kisat ja eipä ollut karvattomilla tytöillä mitään jakoja Tahvo sentään sijoille pääsi. Perheellä päästiin kuitenkin vähän reissuun niin mikäs sen kivempaa. 

 

Jyväskylä 

9.11.-19 NORD CRONANDER ÅKE

 

U.Vuotson Vonkale "Rekku"

AVO EH 3.

PV Whiskey "Taiga"

VET ERI 2.

 

10.11 KV TIINA TAULOS:

Rekku

AVO EH 1.

Taiga

VET ERI 1 VSP-VET 

 

-Paulalle kiitos kun tulit Rekun kanssa ja Tuulille kiitos Taigan kanssa edustamisesta, Tahvo & Taiga piipahtivat myös junnuhändleri kehissä edustamassa... Sijoituksia ei sadellut osaavista käsistä huolimatta. 

 

Norja Lillestrøm:

15.11  NORD /Norjan Voittaja (lapinkoiria 72+pennut) Arild Berget:

Tahvo VAL ERI

Helinä VAL ERI

Taiga VET ERI 4.

 

17.11 KV (lapinkoiria 68 + pennut) TUIRE OKKOLA:

 

Tahvo VAL ERI (pääsi 6 parhaan valio uroksen joukkoon) 

"5 years. corr size. g prop. enough bones. well bodied. ang in balance. well set tail. g head and expr. g coat text. moves close behind. well from side. well handled."

 

Helinä VAL ERI 3. SA, VARA-SERTI

"5 years. med size. g prop. enough bones. g body. open in elbows. well ang behind. ex coat text. well shaped head and nice expr. moves a little close behind. well from side. well handled."

 

Taiga VET ERI 2 SA, SERTI -> Norjan muotovalioksi 

"9 years. ex prop. g bones. well bodied. ang in balance. g head and expr. g topline and tailset. g coat text. moves a little close behind. well from side. handled well. congratulations to the owner for taking good care of the dog."

 

Heidin mainiot matkat ei pettäneet tälläkään kertaa, turisti reissulle läksin mutta niin vain uusi valio sieltä mukana kotiutui. Olihan se varsin vauhdikas ja vaiherikas reissu ja Norja näytti kivalle että voisi paremmalla ajalla käydä toistekin. Huikean iso kiitos Heideille!  

 

Rekku (U.Vuotson Vonkale) kävi terveystarkeissa 22.11 silmät terveet ja luustolausunnot putkahti 25.11 B/B lonkat ja 0/0 kyynäret, kiitos Paula kun käytit pojan tarkeissa ja onnea hyvistä tuloksista! 

 

Mukavaa joulun odotusta kaikille, Messari vielä kahlataan ja ysi vähän pidempi reissukin keretään vielä heittää tälle vuotta joten kuulumisiin! 

 

 

1. joulu, 2019

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko