Kuulumisia

Hei vaan,

Jos vähän päivitystä, loppurypistys kesän kisoihin tuli Äänekosken ja Pihtiputaan kautta Kuopioon. Äänekoskella loistettiin, mitä nyt Helinä oli liian tuhti mikä alensi palkintosijaa. Ennätys helteistä huolimatta kipitimme Taigan kanssa BIS 1 veteraaniksi, olihan se huikeaa ja muisto säilyy pitkään. Pihtipudas tiputti takaisin maanpinnalle ja Kuopiossa todettiin että niin ne on tippunut karvatkin joten taukoa takoa. 

Lampaita olemme käyneet moikkailemassa ja opettajamme vihjaillut esikokeen säännöistä ja sellasen varalle  me treenailtukin nyt, saa nähdä tohditaanko kokeeseen ja koska jos tohditaan... 

Treffejä me olemme koittaneet epätoivoisesti järkkäillä, mutta ei se helppoa ole, kalenterit täytyy niin nopeasti. Aavan sisaruksista treffasimme kuitenkin tässä välissä Metkaa ja Kajaa jotka piipahtivat kylässä (eri aikaan kuitenkin) ihana oli nähdä molempia. Kiitos käynnistä! Aava ja Saaga pääsivät myös harjoituskappaleiksi  tuomarikoulutustilaisuuteen, kun sellainen oli näillä nurkilla, kivaa että pystyimme olemaan avuksi rotujärjestönkin jutuissa joskus. Yhteistyön Taimien kanssa on suunnitelmaa nähdä ensikuun puolla joten kuva päivitystä varmasti luvassa niistä ketä paikalle saadaan. Syksyn mittaan jonnekin jalkaudumme kehiinkin kun kehdataan, niistä sitten lähempänä. Arkea ja perushöntsäilyä tähän väliin. 

Aurinkoisia syyspäiviä sitä varmaan voi jo toivotella, vaikka vielä niin toivoisi kesän jatkuvan!  

ps. Laittakaas viestiä/kuva terveisia Ukkolapikkaat ja sukulaiset mitä teille kuuluu somenpuolle jos ei tässä saada treffejä aikaiseksi! 

25. elo, 2019

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko