Kuulumisia

Helteinen tervehdys

Viimeviikonloppuna teimme piipahduksen Kalajoelle, sinne oli menossa Rekku joten pakkasin meiltä Taigan mukaan ja matkaseuraksi Lauran ja eikun menoksi. Kiitos kivasta päivästä Laura, Paula & Rekku sekä kaikki tutut juttukaverit kehän reunalta 

Ajelemaan piti meiltä singota jo viideltä (sorry Laura Jkl:stä vähän aikasemmin) kun lapinkoirien kehä pyörähti jo yhdeksältä käyntiin, mitäpä sitä ei harrastuksen vuoksi tekisi 

 Tuomarina meillä oli Riitta Niemelä.

Rekku (U.Vuotson Vonkale)

AVO EH 1.

"Erittäinhyvän tyyppinen, kookas uros joka rungoltaan vielä kapealinjainen. Hyvä pään profiili, hieman kookkaat korvat. Turkin väriin sopiva silmien tummuus. Eturinta saa vielä täyttyä. Kohtalaisesti kulmautunut. Melko pysty ja suora olkavarsi. Hyväasentoinen häntä. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu hyvällä taka-askeleella. Etuliikkeet hieman kapeat ja ulkokierteiset. Koira joka vaatii aikaa. Avoin käytös." 

Taiga (Pv. Whiskey)

VET ERI 2

"Erinomaisessa kunnossa oleva, melko pitkärunkoinen veteraani narttu. Selkä voisi olla tiiviimpi. Kaunis nartunpää. Hyvä asentoiset korvat. Hyvä eturinta. Erinom. rungon tilavuus. Hyvä luuston vahvuus. Ranteissa pehmeyttä. Erinom. karvanlaatu. Liikkuu tasapainoisella ulottuvalla askeleella. Rauhallinen käytös."

Silmätarkastuspäivään päästiin Kuopioon Jari Ahon tarkastettavaksi Tahvon ja Aavan kanssa eli U. Unarin Unelma & Trolli-Peikko terveet silmät molemmilla! 

Seuraavat koitokset on "kotikisat" Äänekoski tuossa ihan naapurissa ja iltapäivällä ei tarvitse ennen kukonlaulua nousta ja Pihtipudas sen jälkeen vähän kauempana, luvannut vain aika rankkaa hellettä että hiki tulee virtaamaan mutta koitetaan varustautua tarpeen mukaan. -Nautitaan nyt kuitenkin kun ei tarvitse palella! 

24. heinä, 2019

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko