Kuulumisia

Hei vaan,

Taigan (Pv Whiskey) näyttely tuloksia  alkuun:

6.7 Tuusniemi rn Jaana Hartus:

VET ERI 1. SA PN3 VET-VSP

" Hyvässä kunnossa esiintyvä pitkälinjainen varsin vahva veteraani narttu. Oikea ryhti, hyvä asentoiset raajat. Täyteläinen hieman syvä rintakehä. Pehmeälinjainen varsin vahva pää. Pyöreähköt vaaleat silmät. Pitkä lanneosa, kevyet vapaat liikkeet, karvapeite voisi olla karkeampaa." 

13.7 Oulu NORD GÖRANSSON ARVID

VET ERI 1. SA PN4 VET-VSP

" Utmärkt helhet, med fint uttryck. Lite ljusa ögon. Bra öron. bra hals. Tillräcligt stark överlinje. bra kors. Rör sig med god stenläng, goda vinklar, aning vek mellanhand. mycket bra pälskvalitet." 

("erinomainen kokonaisuus, hieno ilme. Hieman vaaleat silmät. Hyvä kaula. Riittävän vahva ylälinja, hyvät ristiluut. Liikkuu hyvällä askelpituudella. hyvät kulmaukset. Hieman taipuvat  välikämmenet. Erittäin hyvä turkinlaatu." ) n. suunnilleen suomennos

14.7 Oulu KV Teuvo Kangas:

VET EH 3.

" Musta merkein, lähes keskikoinen, mittasuhteiltaan aavistuksen pitkä mutta jolla oikea piirteinen kevyt pää jolla ei oikein musta kirsu. Vankka runko, hyvät raajat. Oikea turkin laatu normaali liike ja luonne." 

Iso kiitos Tuuli Karjalainen & Peikkovuoren Team että Taiga pääsi mukaan Oulun kehiin. 

Rekku (U. Vuotson Vonkale)  käväisi Lohtajalla jalostustarkastuksessa 12.7 tarkastajana toimi Saara Sampakoski:

HYVÄKSYTTY ulkomuodon ja luonteen osalta, ilman huomautuksia, yleisvauktelmaltaan ollen ERINOMAINEN 

 -hienoa Paula & Rekku!  (lisäilen jossain vaiheessa kun kerkeän koko arvostelun sivuilleni) 

Niinhän siinä sitten kävi että pentue haaveet haudattiin tältä erää luustokuvien myötä, ei jalkapuolesta pennusta  priimaa aikuista tullut, vaikka vauhdikas tyttönen tulikin eikä päällepäin mitään arvaisi...

Aava (U. Unarin Unelma) harmittavasti D/C -lonkat -kyynärät terveet: 0/0 , Reisiluut ovat vähän eripituiset ja lonkat kompensoi sitä. Aavalla oli syntyessään toinen jalka jäänyt kohdussa väärään asentoon ja jännättiin oikeneeko se siitä ja sillä meni noin  viikko kauemmin aikaa päästä jaloilleen ("uimari") mutta kun jalat viimein sai alleen vauhtia onkin sitten piisannut. Jalat ei ole viitteitä antaneet että niissä vikaa olisi vaan kuvat kertoo toista, riskit on rikkoon ja kipeytymiseen ajan kanssa ja tämä on huomioitava jatkossa. Onneksi vauhdikas tyttö on hyvässä lihaskunnossa.  Aavan testautin myös on DM:n osalta ja on DM-kantaja. (vanhempien perusteella pra ja pompen terve). 

Viikonlopulla treffaamme  Rekun Kalajoella Taigan kanssa joten kisakuulumisiin. 

 Saanan (U. Vieno-Peikon) perhettä treffasimme viime viikonlopulla -kiitos heille ja Kajaa perheen kera näemme toivonmukaan loppuviikosta, ja seuraavat treffit???

17. heinä, 2019

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko