Kuulumisia

Moikka taas,

Tällä kertaan auton nokka suunnisti Kuopiota kohden ja Airakselassa vilkku vasuriin ja Kolomen kimppa näyttelyyn. Sinne oli sovittu tärskyt Päivin ja Saanan kanssa, meiltä mukana Helinä ja Taiga, koiria oli ilmoitettu 29, paikalla oli narttuja18 , tuomarina toimi Sakari Poti. Varsinaisestihan ei tullut kotiin viemisiä, mutta hyvät tulokset, kaikki kolme kiilasi viiden parhaan nartun joukkoon ja Saanalle muistoksi ruusukekin. 

Saana (U. Vieno-Peikko)

AVO ERI 2. SA, PN4 VARA-SERTI

" Musta vaalein merkein. Keskikokoinen. Oikeat mittasuhteet. Hieman kevyt kaunispiirteinen pää. Erinomainen runko + raajakorkeus. Hyvä turkki ja häntä. Pitkä, kevyt askel. Rauhallinen miellyttävä luonne."

-isosta luokasta hienosti kärkisijoille ja niin lähellä se sertikin taas oli, kiitos että tulitte ja onnea vielä! 

Helinä (U. Helinä-Peikko)

VAL ERI 1. SA (PN5)

" Musta vaalein merkein. Keskikokoinen. Oikeat mittasuhteet. Hieman kevyt kaunispiirteinen pää. Erinomainen runko & raajarakenne. Hyvä turkki & häntä. Pitkä, suora askel. Miellyttävä luonne." 

-Helinäkin onnistuttiin mitattaamaan 44cm korkeaksi, kuten koko meidän poppoo 

 Mittaaminen oli kyllä yllättävän haastavaa monen kohdalla, liekkö kertoo enempi siitä että rodussa jossa tyyppi kokoa tärkeämpi harvoin mittaillaan ja treenaaminenkin sen varalta on vähäistä.  Helinän luokassa kisasi kolme koiraa ja hienosti siskon perään sijoituttiin parasnarttu kehässä. Peikko sisarukset ei vuoteen olleet kehissä käyneet, täytyypä ottaa Hellusta mukaan useammin näytti tyttö tykkäävän ja esiintyi nätisti vanhalta muistilta ilman treenejä. 

Taiga (Pv Whiskey)

VET ERI 2. SA PN2

"Musta vaal. merkein. Keskikokoinen. Oikeat mittasuhteet. Hieman kevyt kaunispiirteinen pää. Erinomainen runko & raajarakenne. Hyvä turkki ja oikea asentoinen häntä. Vielä kevyt liike. Rauhallinen luonne."

Taiga porskutti tasaiseen tahtiinsa ja liihotti isännän händläyksessä parasnarttukehässä veljen tyttärien ohi. Pointsit kepolle hoitaa kumman vaan meidän Peikkovuoren händläyksen kunnialla 

Tämän emännän lomat on nyt lusittu joten arki palaa haittamaan harrastuksia mutta on tuolla kalenterissa jo seuraavia koitoksia -ollaan kuulolla.

Ps. voitais suunnitella jotain treffipäivää, jos kehä treffit ketään isnpiroi niin äänekoski olisi tuossa lähellä meitä ja ajankohta 27.7 ja halvempi ilmo 23.6asti ja kallis 30.6 asti! Teema treffejä voi myös ehdotella, kiinnostaisiko esimerkiksi käydä lampaita ihmettelemässä tai jälkeä tehdä tai jotain muuta harrastetta tai ihan vaan kuhan hengaillaan treffit sellaiset pidän kyllä kesällä taas ja viestittelen erikanavia siitä sitten. Yksimahdollisuushan olisi treffata  etelämpänä, missä asustelee suurinosa Ukkolapikkaista?! Pistäkääs mulle viestiä jos halukkuutta/ ideoita löytyy. 

16. kesä, 2019

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko