Kuulumisia

Tampere Nord 4.5 -19

Markku Mähönen:

Viivi (U.Flinko Rimpivihvilä)

JUN H

" Hieman kevyt rak. nuorinarttu, jolla kuitenkin hyvät ääriviivat. Hyvä pään profiili, joka saisi kauttaaltaan olla vahvempi. Hyvät korvat  ja niiden karvoitus. Hyvä kaula ja kaunis ylälinja. Melko hyvä hännänkiinnitys. Runko ja eturinta saisi jo nyt olla vahvempi, keskivahva raajaluustoja hyvät kulm. Ahtaat takaliikkeet, voisi kantaa häntänsä paremmin, hyvät sivuliikeet. Melko hyvä karvapeite, miellyttävä käytös."

-tuomari toivoi selkeästi valmista ja vahvaa koiraa...

Taiga (Pv Whiskey)

VET ERI 2 SA

"Oikea tyyppi, hyvät mittasuhteet ja ääriviivat, kaunis pään profiili, päässä hyvä sp. leima. Hyvä korvien karvoitus, kaunis kaula. Hyvä ylälinja ja oikea hännän kiinnitys. Hyvä eturinta ja runko, samoin kulm. Sopiva raajaluusto. suorat edestakaiset liikkeet. Hieman kapeutta takaa, sivulikkeessä hyvä rytmi, mutta taka-askel voisi työntää pidemmälle ikäkin huomioiden. Karva voisi olla karkeampi,miellyttävä käytös." 

Taiga tippui 5. pois pn kehästä ja pääsimme reippaasti kotimatkalle, kiitos matkaseurasta asianosaisille ja onnea Peikkovuoren huikeasta menestyksestä  BIS 1.-kasvattaja ja kasvatti RYP 1. 

Seuraavan viikonlopun huilaamme ja uutta yritystä Lestijärven maakuntamatkailun tiimoilta 18.5.

Lammas-paimennus kausi on myös pyörähtänyt käyntiin, saas nähdä saammeko kasattua itsemme johkin kokeeseen (noin niin kuin ikinä) mutta ainakin harrastelemme 

ps. Kuvassa Taiga ja Taigan sisko Nappi (Pv Wanda) joka oli VSP-vet pn 2. 

8. touko, 2019

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko