Kuulumisia

Tuloksia Vaasasta: 

Kävästiimpä sitten Vaasassa, kehätreffien merkeissä tapasimme Rekkua (U.Vuotson Vonkale) & Paulaa -kiitos jäleen kivasta päivästä! 

Tuomarina meillä oli jälleen Veli-Pekka Kumpumäki ja mukana meiltä Taiga ja Viivi. Erkkarin jäljiltä ei odotukset olleet kovin korkealla, toivottiin että samaan edes ylletään kuin edellisellä kertaa. 

Rekku AVO EH 3. (U.Vuotson Vonkale)

"Hyvät mittasuhteet, urosmainen. Sopiva luuston vahvuus. Kallo voisi olla leveämpi, kuonossa vahvuutta. Riittävät kulmaukset ja runko. Hyvä häntä. Ei tänään parhaassa turkissaan. Voisi liikkua vetävämmällä askeleella, erityisesti takaa." 

-Rekku kerkesi jo vähän kyllästyä odotteluun mutta kehä meni kuitenkin kunnialla. Luokassa oli 4 koiraa yksi vain sai ERI:n ja pääsi jatkoonkin. Hieno poika Rekku on ja emännän silmäterä, yhdessä juoksevat maat ja mannut ympäri, kyllä niillä tassuilla ravataan 

Viivi JUN ERI 1. (U. Flinko Rimpivihvilä) 

" Ikäisekseen hyvin kehittynyt. Tanakka runkoinen. Vahvaluustoinen narttu. Erittäinhyvät mittasuhteet. Hyväilmeinen pää. Hyvä ylälinja. Sopivat kulmaukset. Hyvä turkki tulossa. Hyvät sivuliikkeet mutta häntä ei tahdo seurata perässä" -sanoi meille vielä ettei viimeisen lauseen vuoksi saa sa:ta 

-minusta se seuraa kyllä jossain siellä perässä nimenomaan  

 -yllätyin kyllä kovin että antoi Viiville "erinomaisen" varsinkin kun hyvin tiukalla linjalla heitteli H:ta edellä oleville ja pelkäsin että niin käy meillekin, että on edellistä kertaa vielä tiukempi arvostelu ja aika oli pitkä viimeisenä mennä kuulemaan tuomio, mutta kommentoikin heti alkuun jotain positiivista Viivistä joten hyvillä mielin kehä läpi ja yllärinä ainut ERI ja luokkavoitto. Luokassa oli 6 koiraa paikalla (ilmoitettu 8). 

Taiga VET ERI 1 SA, PN3 VET VSP (PV. Whiskey) 

" Kaunis veteraani. Erinom. kunnossa ikäisekseen. Vahva luusto. Erittäinhyvä runko ja rintakehä. Kaunis ylälinja, hyvä häntä. Silmät voisivat olla tummemm. ja stoppi voimakkaampi. Hyvä turkki ja liikkeet." 

-Taiga porskutti tasaiseen tapaansa sijoituksille asti, omassa luokassaan tosin ei ollut kilpailijoita.  Kiitos Tuulille jälleen huippu händläämisestä! 

-Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille! Taigan pitäisi lauantaina piipahtaa Imatralla edustamassa joten tulos kuulumisiin jälleen.

16. huhti, 2019

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko