Kuulumisia

Moikka,

Löytyi viimein toinenkin arvostelu Taigan messari reissusta joten tässäpä nämä nyt:

Hannele Jokisilta: vet eri 1. sa, vet vsp, hevw-18

"Erinomainen tyyppi, erinomaiset pään linjat, hieman pyöreät silmät. Tasapainoiset kulmaukset, Hyvä luusto, vankka runko. Erinomainen karva. Reipas luonne. Hyvät sivuliikkeet, hieman kapeat takaa. "

Katja Partanen: Vet eri 1. sa, vet rop, vv-18

"Erinomaisessa kunnossa esitetty veteraani jolla erinomaiset mittasuhteet ja raajaluusto. Kaunis pää. Hyvä ylälinja & häntä. Kokoon sopiva raajaluusto ja tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu vielä  erinomaisesti. Miellyttävä käytös. Hieman pehmyt turkki." 

Uusi vuosi polkaistaan näyttelyillä käyntiin joten näkymisiin & kuulumisiin niin etelässä kuin pohjoisessakinpäin. 

Viime vuosi oli ikimuistoinen monella tapaa vaikka päälimmäisenä surua menetyksistä, elämäni koira Ukko ja ukon emä Mette, saatiin myös iloa ja jatkoa sukuun kun Tahvolle ilmaantui mielenkiintoisia morsiamia ja saatiimpa hedelmällinen yhteistyö ja Ukkolapikkaitakin maailmaan. Mielenkiinnolla odotan mitä näistä palleroista tulee, toivottavasti kaikilla elämä hymyilee jatkossa! Viivi on ihastuttava nartun alku vaikka kaikki ei ole ihan putkeen mennytkään niin tulevaisuus näyttää toiveikkaalle. 

Menestystä saatiin maailmalta ja Taigalle myös messareista tittelit, vieläkin olen ihan tohkeissani miten Taiga on loistanut kehissä. 

Taiga 2018

5 x vet rop

2 x vet vsp

1x rop, (7 x sijoittunut pn kehässä )

Viron voittaja & veteraani voittaja -18  ja helsinki veteraani:  Winner & Voittaja 2018

Helinä Liettuan &  Balttian valioksi, Aavalle 2 x junnu valiotitteli, muut ei paljoa kehissä käyneetkään: Viiville 2x pikkupentu sijoitusta... Tahvon kanssa paimenneltiin lampaita, emme kuitenkaan tohtineet vielä esikoetta lähestyä. Saaga oli päheänä karhutestissä. 

Kasvateilta mm.tällaisia kuulumisia vuoden varrelta: Kaja (Angelin Akka) kävi jäljestämis kokeessa ja liitänyt agi-treeneissä ja Rekku poika (Vuotson Vonkale)  pörhistellyt upeaa kaulustaan näyttelyissä ja päässyt lehtijuttuun toimiessaan emäntänsä personal treinerinä ja Sointu-Peikko "Helmi" on päässyt kaverikoiratoimintaan mukaan, Vieno-Peikko "Saana" sai perheenlisäystä. Kiitos kaikille kuvia ja kuulumisia laitelleille, kaikenlaiset kuulumiset on enemmän kuin tervetulleita, olipa ne arkea tai harrasteita, ihan vain terkkuja oletteko olleet terveinä... 

Kiitos kaikille viime vuodesta, pistetään ensi vuosi paremmaksi! 

6. tammi, 2019

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko