Kuulumisia

Moikka kaikille...

Viikonlopun riennot oli vaihteeksi lähietäisyydellä Jyväskylässä. Osallistuminen tosin näytti alkuun heikolle kun vuorot näytti työviikonloppua. Taigan olin bookannut kuitenkin jo aiemmin Tuulin matkaan mutta kun Paula ja Rekku olivatkin  tulossa Vetelistä niin pitihän minun kysellä apuja työkamuilta ja sain järkättyä itseni pelipaikoille, lauantaille koko päiväksi ja sunnuntaillekin menon vasta iltavuoroon, Kiitos paljon asianosaisille! 

Lauantai aamuna Taiga matkaan ja eikun kehiä kohden. Odotuksia ei ollut varsinaisesti, Rekulle toivoin eriä ja tiesin että Taigan mamma mukana menossa joten en uskonut mahdollisuuksiin sitä voittaa. Tuomarina toimi Harri Lehkonen jolla en ollut ennen käynyt. Kehä eteni aika hitaasti ja olipa hyvä että vapaapäivä sain itse vietyä niin kasvattipojan kuin omankin koirani kehään. 

Rekku (U.Vuotson Vonkale) NUO EH 1.

"Vahva ja vankkarakenteinen, maskuliininen uros.Vahva pää, hyvä asentoiset silmät ja korvat.Riittävät tasapainoiset kulmaukset. Hieman pitkä lanne, melkohyvä häntä. lyhyt taka-askel, jyrkkä takaa.Turkki oikea laatu, hieman vajaa. Itsevarma esiintyjä."

Taiga (PV Whiskey) VET ERI 1. SA, PN3. VET VSP

 " Ryhdikäs, hyvässäkunnossa. Oikeat pään ja rungon mittasuhteet. Kaunis ilme. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä turkki. Erinomaiset liikkeet."

-Niin se ihme tapahtui että Taiga meni huippu hienon emänsä ohi tuon tuomarin silmissä. Olin ihan häkeltynyt. Palkintoa hakiessa iskikin kaamea arpominen kun sopiva eväskylmälaukku oli tarjolla kivan violetin pokaalin vastineeksi, palkinnot oli muuten muutenkin hyvät vaihtoehtoina myös pyyhkeitä ja lahjakortteja. -eväslaukku mukaan ja vitsailin että pitää pärjätä seuraavanakin päivänä kun se pokaali oli niin kivan värinen. 

Vähän tuli myös shoppailtua, käytyä hyvin syömässä ja viihdyttyä hyvässä seurassa 

 Illaksi kotiin saunaan ja nukkumaan sunnuntai aamupäiväksi takaisin. Isänpäivän sai isi viettää laatuaikaa poikansa kanssa aamulla kun läksin oli perään iltavuoro töitä. Taigalle oli kyyti sovittu kotiin jo valmiiksi kun kehien loppu niin myöhällä että itse en olisi kerennyt ees taas ajella. -kiitos Paula 

Tuomarina meillä oli tällä kertaa Marjatta Pylvänäinen-Suorsa 

Rekku EH 1.

"Hyvä luustoinen, hieman pitkärunkoinen uros, oikeapiirteinen pää, hyvät kulmat & korvat hyvä ilme, lyhyt kaula, hyvä selkä, pitkä lanne, hieman ala-asentoinen häntä, niukasti kulmautunut, taka-askel jää kovin lyhyeksi , hyvä karvanlaatu."

Taiga VET ERI 1. SA, PN4 VET ROP

 " Hyvät mittasuhteet & luusto, kaunisilmeinen nartun pää, hyvät korvat, Tasapainoinen ylälinja, hyvin kannettu häntä, hyvin kulmautuneet raajat, tiiviit käpälät. Liikkuu tehokkaasti ja tasapainoisesti, hyvänlaatuinen karvapeite."

-täytyy sanoa että en ihan uskonut että Taiga taas Vapun edelle osuu, saati kun rop vet kehässä vastassa oli huikea multivalio, hauskaa vieläpä että ruusukkeiden väristä ei tiennyt kauempaa katsoessa kumpi on kumpi ja voisin veikata että ilmeeni oli jokseenkin hölmistynyt kun tavasin siitä "ROP "  -kaikki kunnia esittämisestä kuuluu Tuulille -te vaan näytätte niin hyvälle yhdessä ja teillä synkkaa niin hyvin Taigan kanssa -isoakin isompi kiitos händläämisestä! 

Sitten iskikin kaksi ongelmaa -millon tätä voi juhistaa kun ei ole vapaata ja kuka vie Taigan loppukehään 

 -no oikeasti eka ei kyllä ollut oikea ongelma mutta jälkimmäistä kerkesin siinä jo vähän tuskastella kun pää löi tyhjää tutut oli lähössä pois ennen loppukehiä ja töihin lähtö häämötti. Onneksi asia sitten järkkääntyikin, iso kiitos siitä Taigan kasvattajalle Tainalle, sekä kaikille avuntarjoajille 

 -oispa se ollut hienoa käydä kunniakierros, mutta sainpahan rampata töissä senkin edestä 

Seuraavaksi minut voi bongata Viivin kanssa Lempäälän pentunäyttelystä, mukavaa pikkujoulu aikaa kaikille! 

13. marras, 2018

0

niko 15.11.2018 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä ja sen ulkopuolella.

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko