Kuulumisia

Moikka,

Käytiin piipahtamassa Seinäjoella tyttöjen kanssa kehissä treffaamassa Rekkua samalla. Johan tästä viikko tulee mutta siltikään arvostelun käännös asia ei ole edistynyt sen enempää kuin tulos päivityskään -kiitos kiireisen viikon ja aamuvuorojen. Positiivista viikolle että pääsimme Tahvon kanssa paimeneen pitkästä aikaa ja koitettiinhan sitä duuniakin tehdä ihan ja pikku tehtäviä ratkoa, enemmän oltiin kyllä ylpeitä kanssa treenaajista jotka nyt vaan oli niin päheitä. 

Niin siihen tulospäivitykseen Seinäjoella meiltä tosiaan kehissä Aava ja Taiga ja vetelin jellona Rekku (U.Vuotson Vonkale). Rekku oli kesän aikaan muuttunut entistä blondimmaksi -on ne nuo lapikkaien värit vaan niin ihmeellisiä, ruskean sävyt varsinkin ei ne vaan ole koskaan samanlaisia kun koiran uudestaan tovin päästä näkee. 

 Kakrut kisasivat jo nuorissa ja tuomarina meillä oli Ruotsista Anna Lena Angeria, hänestä jäi oikein miellyttävä kuva, pirtsakka, mukava, nuorehko naisihminen, todella tarkka ja hyvin oli linjassa arvostelu. Käsitteli koiria ystävällisesti kuin kuuluukin ja Aava pääsi tätä pusuttelemaankin. 

Aava (U.Unarin Unelma) NUO EH3.

"1år 8 mÅn. gammal mycket feminin tik välformat skalle mer behöver fylla ut i sitt nosparti, samt ha mer haka. Fina öron. Turn i sin benstomma.Knappa mer balancerade vinklar. Något lågt ansatt svans som kunde bäras battre. Rör sig med väldigt kort steg. Harligt temperanment. Fin päls färg. Har tiden för sig. Välvisad." 

-vapaa käännös jotain näin:

1v8kk hyvin narttuminen narttu, oikean muotoinen kallo mutta tarvitsisi täyttettä kuono-osaan, samoin leukaa. Hienot korvat. Kevyt luusto. Niukat mutta tasapainoiset kulmaukset. Alhaalle kiinnittynyt häntä jota voisi kantaa paremmin. Liikkuu lyhyellä askeleella. Ihana tempperamentti. Hieno turkin väri. Tatvitsee aikaa. Hyvin esitetty.

Rekku (U.Vuotson Vonkale) NUO EH1.

" 1 år 8 månader. Korrecta proportioner.Välformad huvud med maskulin uttryck. Något ljusa runda ögon. Något högt ansetta öron. Korrecta vinklar. Mjuk i mellanhanderna. Korrect svans. För daga något bakhog  och inte i besta päls därav priset." 

-1v 8kk Oikeat mittasuhteet. Hyvin muodostunut pää, urosmainen ilme. Hieman vaaleat pyöreät silmät. Hieman korkealle asettuneet korvat. Oikeat kulmaukset. Pehmeyttä välikämmenissä. Oikea häntä. Tänään hieman takakorkea eikä parhaassa turkissa tästä arvosana. 

Taiga (PV Whiskey) VET ERI2. SA PN4.

8 är gammal. Kratfullmen ändå feminin. Välformad huvud med fint utryck över om ögonen  kunde vara mer ovala. Välburna öron. Fin benstomme. korrecta vinklar. Utmärkt svans. Rör sigstabiltmed bra steg. Utmärkt pälskvalitet. Trevligt, välvisad. 

-8v vahva mutta narttumainen. Hyvinmuodostunut pää, hieno ilme vaikka silmät voisi olla ovaalimmat. Hyvin kannetut korvat. Hyvä luusto. Oikeat kulmaukset. Erinomainen häntä. Liikkuu tasapainoisesti hyvällä askelella. Erinomainen turkinlaatu. Mukava, hyvin esitetty.  

Oli hieno katsoa kun Taigan emä meni edellä ja tyttäret perässä parasnarttu kehässä, niin näytti mamma perävaloja vain tyttärille! 

 Kiitos paljon Paula ja Rekku kun tulitte ja Tuuli Taigan esittämisestä sekä matkaseuralle tottakai special tänksit! 

Jotta ei olisi turhaa vapaa-ajan vietto ongelmaa sille viikonlopulle niin saabbini starttasi sunnuntai aamuna myöskin reissun päälle ja suuntana sillä erää Tammela (Forssa) ja Cimuliinin Ööt matkakohteena (meidän Tahvon ja C.Uniikin pennut 5vkoa) . Kiitos paljon Cimuliinin väelle että saatiin käydä lällyttelemässä pupseja 

 Ihana katras -olisin voinut kaikki lähtiissä taskuun piilottaa! Siitä sitten kiirehdinkin yöksi töihin... ps. ei jäänyt takataskuunkaan pentusia 

 Pian nekin pupsit muuttavat maailmalle ja toivottavasti vielä tapaamme ja varsinkin kuulemme teistäkin! -kaikkea hyvää Öö-pentueelle elämässään! 

Seuraavat harrastelu kohteet on Jyväskylän näyttelyt ja Lempäälän pentunäyttely -paimentamaankin pitäisi päästä taas ensiviikolla, joten palataan asiaan niiden tiimoilta ja vielä ihan pakko hehkuttaa en voisi paljoa ylpeämpi olla lappalaiskoirien menestyksestä näyttelykoira kilpailuissa, ennen kaikkea Peikkovuoren-kennel vuoden kasvattaja kilpailun voitto -Onnea Taina & Ari ja team!!! ja porokoira Suukkosuun Shamaani voitti vuoden näyttelykoira veteraanit! 

 -huikeaa duunia onnea kaikille! 

4. marras, 2018

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko