Kuulumisia

Heipä hei,

Kasvattini U. Angelin Akka "Kaja" reippaili ihka ekaa kertaa Mejä-kokeessa Kannonkoskella 13.5  ja kasvatti mamma on kovin ylpeä! Tulokseksi 36 pistettä: AVO2 (hyvä) -kera kelpo arvostelun 

 -hienoa työskentelyä Kaja sekä Annakaisa jatkakaa samaan malliin!!! (ps. Kaja poseeraa etusivulla kansikuva tyttönä) 

Meidän jengi kävi edustamassa kera kasvatti pojan, Haapavedellä ryhmä näyttelyssä 6.5 Tuomarina oli Hannu Talvi:

Rekku (U.Vuotson Vonkale) JUN ERI 1. (erinomainen juniori luokassa 1. sija)

"vaalea parkin väri vaalennoksin. Näyttävä nuori uros. Vahva pää, vaaleat silmät. Runko voisi olla aavistuksen lyhyempi. Kokoon riittävä raajaluusto. Erinom. karvanlaatu. Muhkea häntä. Hyvä luonne ja liike. " 

Paulalle iso kiitos kun tulitte meidän kanssa harrastelemaan ja onnea erinomaisesta tuloksesta! 

Aava (U.Unarin Unelma): JUN ERI

" Vaalea parkin väri. Hyvä koko & mittasuhteet. Oikea päänmuoto, vaaleat silmät. Vielä kapeahko rintakehä, muuten hyvä runko. Alkava karvanvaihto. Hyvä häntä, luonne & liike." 

Tahvo (U.Trolli-Peikko): VAL ERI 1. SA PU2. (valioden erinomainen 1. sija, (sertifikaatin arvoinen) paras uros 2.sija) 

" Musta vaalennoksin, lähellä keskikokoa. Tiivis & jäntevä. Selvä uroksen pää & sukupuolileima. Hieman kapea rintakehä, hyvä selkälinja. erinom. raajaluusto & kulm. Hyvä turkki. Häntä saisi olla näyttävämpi. Normaali liikunta ja luonne." 

-Iso kiitos Mona Wickström Tahvon erinomaisesta esittämisestä ja matka seurasta tietysti myös!! 

-vallan yllätyin miten meidän pikkupoitsu syödyllä hännännysällä porskutti kärkisijoille pessen nuoremmat ja muut valiot, vain upea veteraani meni edelle

 -Tahvohan oli ilmoitettu mukaan täytteeksi, kun jälleen haaveilin että saisin kasvattaja ryhmän kasaan no tällä kertaa se ei jäänyt kyllä Tahvosta kiinni vaan Helinästä joka joutui jäämään kotiin kun juoksujen tärpit paukki päälle ja karvatkin vain pöllysi irtomallina. Kivaa päiväämme ilostutti myös Riina ja Romi -oli kiva nähdä ja Romi meni erittäinhyvin turkin puuttumista vain moitittiin. 

Juoksuista puheen ollen meillä vieraili ihatuttava Oona tyttönen Oulunsalosta ja jäämme odottelmaan pentu-uutisia Keijukaisten-kennelistä. Kaikkea hyvää sinne odotukseen. 

Tietenkään ei voi sivuuttaa yhteistyömme pentukuulumisia eli Ukkolapikkaan "taimet" ovat kasvaneet silmissä, Aada mamma hoitaa hyvin, maitoa tulee yllinkyllin ja tyytyväiset pallerot makoilee mahojensa vieressä. -siinäpä ne tärkeimmät. Pikku hiljaa selvitellään minnepäin mussukat ovan lähdössä jahkas  se aika koitaa. Kiitos onnitteluista ja hakemuksista pentujen saajiksi.

Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille, kun niitä nyt sattuu olemaan, varokaa kyitä ja nauttikaa elosta! Metkalle& Katrille tsemppistä kehiin sinne etelään! -ja törmäillään pian taas mekin kehissä (toivottavasti ei kirjaimellisesti) 

16. touko, 2018

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko