Kuulumisia

Vaasan visiitti:

Rekku (U.Vuotson Vonkale) oli menossa Vaasaan näyttelyyn ja eihän siinä auttanut kuin yrittää päästä mukaan ja niinhän me Aavan (U.Unarin Unelma) kanssa starttasimme Rekku veljen kaveriksi kisaamaan.

Tuomarina oli Elina Haapaniemi jonka tiesin tiukaksi tätiksi varsinkin esiintymisen suhteen, joten vähän jänskätti. Eipä minulla hätää toki ollut kun Paula oli tehnyt Rekun kanssa hyvää työtä ja treenailleet kovasti. Ekaa kertaa näyttelyssä ja tiukkaakin tiukemmassa syynissä kun vastassa oli vielä aivan suomen kärkikoirat niin  voi olla ylpeä suorituksesta. Kelpo esiintyminen ja arvostelukin vallan mainio:

"12kk parkin värinen, maskuliininen hyvin esiintyvä juniori. Vahva uroksen pää. Saksi purenta. Hieman kookkaat korvat. Hyvä luusto. Vielä ahdas edestä. Hyvä runko. Riittävästi kulmautunut takaosa. Hieman kuriton liikkeessä ja takaliikkeeseen saa tulla hieman enemmän voimaa. " tulos JUN EH 1. 

eka ajatus kun Rekun näin livenä oli WAUUU -olipa komea leijonanharja poika tullut pikkupallerosta

-toki kuvista pystyi jotain päättelemään mutta livenä vielä komeampi

. Oli todella hienoa viedä poitsu kehään, kerrankin oli kunnon vonkale hihnanpäässä 

 -seuraavia kehiä odotellessa 

Aavan esiintyminen oli varmaa kauraa ja arvostelu kyllä ihan näköinen:

" 12kk parkin ruskea. Hyvä luonne. Sopivat linjat. Hyvä kallo. Silmät ja ilme. Kuono-osa voisi olla hieman täyteläisempi.Kaunis kaula ja ylälinja. Sopiva luusto.Hyvä runko ja riittävä takaosa. Tällä hetkellä parempi seistessä kuin liikkeessä. Liikkeet vaativat enemän aikaa." 

JUN EH 4.

Aava koitti kerätä irtopisteitä antamalla tuomarille pusut, josta ei onneksi tuomari pahastunut vaan sanoi ihan virkistävän jo siinä vaiheessa päivää 

 -ja kehuihan hän luonnetta sitten 

Rekku pesi Aavan sisarusten välisessä skapassa ja eiköhän pese seuraavatkin kisat -mahkuja vaikka minne! 

Pitkä päivähän siitä tuli mutta kyllä se kannatti kun sai viettää päivän hyvässä seurassa! Kiitos erityisesti Paula ja Rekku sekä kaikki ihanaiset asianosaiset! 

 Onnea Peikkovuoren tiimiin huikeasta ryhmä ja kasvattajaryhmä menestyksestä! 

18. huhti, 2018

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko