Kuulumisia

Tervehdys

Tämä emäntä sai viimein ehjän läppärin niin jospa nyt sujuisi myös päivitykst helpommin. Me palasimme lomilta jälleen lampaiden pariin ja huh ei ollut sentään Tahvolla unohtunut miten niiden kanssa ollaan vaikka useampi viikko taukoa tulikin -jatketaan innolla uusiin haasteisiin koitamme treenailla kokeiden tehtäviä -jos sitä joskus uskalletaan sinne esikokeeseen edes. Nyt olisi ollut paimennustaipumuskoekin mutta harmittavasti ei riitä ikä Aavalla ja muut on liian vanhoja jo, että ensi vuodelle se tavoitteeksi päästä Aavan kanssa siihen.

Onnea vielä lapinentuelle plakkarissa jo 5kk pentuelämää! 

 (kuvassa nassut n.5kk kiitos kuvista.)

Käväisimme myös Aavan kanssa mätsärissä. Olihan se vähän järkyttynyt mikä ihme kun joka puolla koiria ja kamala sentään kun kovin isojakin paljon -vähän meinasi niiden kohalla tulla pupu pöksyyn. Pian kuitenkin muutoin reipastui ja koitti mm. pomottaa toista lapikas pentua. Ääntähän tuosta kakarasta lähtee enempi kuin emännän pää kestää että sitä työstettävä kaikille olisi kiva kiljua ja kun liike loppuu usein alkaa ääni. Itse kehähän meni varsin hyvin, hampaatkin joiden näytön harjoitteluon vieläpahasti kesken onnistui riittävästi ja liikkeet meni löysällä remmillä nätisti sivulla pomppimatta ja ravillakin vielä 

 -tosin isolla porukalla meitä ei juoksutettu, että se vähän harmittaa -uusia treenejä odotellessa. Seisoahan tuo osaa suunnilleen ja malttaakin kohtuudella joten me saatiin jopa punainen nauha muttei nyt sentään sijoitusta. Paljon oli osallistujia ja kelikin mainio ja hyvää seuraa joten ilta oli varsin onnistunut. Kiitämme! 

Seuraavat haasteet paitsi lammas- ja näyttelytreenitkin toivon mukaan, ovat Muuramen ryhmä näyttely ja Jämsän pentunäyttely ensikuun puolla. Mukavaa elokuun loppua jospa tulisi niitä kesäisiä päiviä vielä iloksemme,kylmän ja sateen sijasta. 

-Ukkolapikkaan jengi-

26. elo, 2017

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko