Kuulumisia

Heipähei...

Piipahdimme parissa näyttelyssä Saarijärvellä ja Suonenjoella. Saarijärvellä tuomaroimassa oli Paavo Mattila ja mukana meillä sisarukset Tahvo & Helinä. Itselle sattuneen mokan ja haverin johdosta kehissä meillä piipahti koirieni kanssa ihana Mona jonka kanssa treffattiin joskus loska aikaan näyttely treenien puitteissa. Taitava junnuhandleri tyttö hoiti homman hienosti hyvin pienellä treenillä. -Kiitos paljon, toivottavasti saan vaivata toistekin esitys avun tarpeessa!? 

Tahvo:

Saarijärvi Kr 24.7.17 Paavo Mattila: VAL ERI1. PU4.

"Kaunis uros jolla erittäin hyvä pää. Hyvä ilme. Erittäin hyvät korvat. kaunis kaula. Sopusuhtainen runko. Hyvä asentoiset raajat. Hännänkiinitys voisi olla hieman korkeammalla. Hyvä turkki & liikkeet. Ripaus enemmän urosmaisuutta tekisi koirasta vieläkin paremman."

Helinä:

Saarijärvi Kr 24.7.17 Paavo Mattila VAL ERI 1.

"Hyvin rakentunut narttu, joka voisi esiintyä reippaamin. Kaunisilmeinen pää, jossa hieman voimakas otsa. Kaunis kaula. Erittäin hyvä runko. Hyväasentoiset raajat. Turkki ei ihan parhaimmillaan. Häntä voisi noista liikkeessä paremmin. Liikkuu hyvin. Ei parhaimmillaan tänään"

-kiva päivä aurinkoisessa säässä ja huikean hauskassa seurassa -kiitos kaikille! 

Seuraavan viikonlopun suunta oli Suonenjoelle jossa tuomarina toimi Hannu Talvi ja mukana Tahvo, Helinä ja Ukko. Jalalla uskalsin jo pistää juoksuksi ja mukaan saimme näyttely seuraksi Päivin kera Saanan (U.Vieno-Peikko) ja Hillan (Hännänhuiskeen Fantastinen Hymni) sekä treffasimme Riinaa kera Lukan (Ukon poika H. Loitsu) ja sen poikaa Romia (Meikäläisen Sadetuisku). 

Romi aloitti urakan ollen erinomainen junnujen 2. ja iskä Luka avoimien erittäin hyvä 2. niiden perään kipaisi Tahvo valioiden erinomaisen 1. ja siitä sitten Ukko veteraanien erinomainen 1. saaden SA:n. Ukko jatkoi parasuros kehään ollen 3. ja lopulta päihitti veteraani leidin ollen rodun paras veteraani jatkaen kunniakierrokselle veteraani bis-kehään. 

Sitten oli vuorossa pörröneidot ja ekana meidän tiimistä Päivin Hilla joka pinkaisi nuorten erinomaisen 1. Siitä sitten Saana avoimen erinomaiseksi ykköseksi kera SA:n jatkaen paras narttu kehään ja siskolikka Helinän kanssa kipitettiin valioissa 3. saaden SA joten loppu kehään molemmat siskokset. Helinä sijoittautui 4. ja voittajaa pidettiin jännityksessä juoksuttamalla viimeistä paria ympäri ja ympäri -voiton vei lopulta ihana Ruusa (Miskajasmin Ruustiina) ja joka lopulta oli myös RYP4. -Onnea Tiina & Ruusa, mutta sitten mistä meidän riemu repesi se oli meidän "oma"tyttö Saana kun tuli toiseksi ja nappasi ekan sertinsä ja kävipä vielä niin että vara-serti tupsahti siskolikalle Helinälle. -kylläpä hymyiltiin kilpaa auringon kanssa! 

 -eli varsin erinomainen näyttelypäivä! Onnea vielä Päivi ja Saana ja kiitos kyläilystä! 

Seuraavat haasteet onkin sitten vähän etelämpänä kohta nääs reissataan Liettuaan -pitäkäähän peukkuja! 

1. elo, 2017

1

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko