Kuulumisia

Heipsan...

Vähän kuulumisia pitkästä aikaa. Kevät/alkukesä on niin vilahtanut vauhdilla. Lapinlapsien lennettyä pesästä maailmalle oli etsittävä jälleen oma arki ja sovitettava sinne yksi karvainen kakara lisää.  Kevät on ollut vähän haastava isännän polvivaivan takia joka viimein leikattiin ja vasta nyt 4kk jälkeen alkaa varsinainen arkirytmi ehkä häämöttää. Kesälomaa tosin saan itse vietellä vielä...

Aava on touhukas pikku riiviö ja haastetta tulee kun taloudessa asuu myös vauhdikas taapero, välillä tiedä kumman perään juosta ja molemmat kerkeä pissata lattialle... 

 Lelut ovat myös yhteiskäytössä tai mitä niistä nyt jää jälelle käytön jälkeen 

 -Hukassa on milloin mikäkin kun pentu tykkää kanniskella ja poika tykkää heitellä tavaroita... -iltavillien iskiessä molemmille yhtäaikaa ei tiedä oisko vaan parempi mennä kellariin piiloon 

 -sellaista se on taapero - pentuarki -hulinaa ja vilinää! 

Olemme treenailleet paimentamista Tahvon kanssa ja sehän alkaa mennä aina vain paremmin, Aava on ollut jonkun kerran mukana ihmettelemässä lampaita kun saa siinä hyvin autoilu treeniä. Pikku pörrö on tomera tyttö ja ope todennut että kyllä siitä paimen vielä tulee, saapi nähdä mutta eiköhän me yritetä ainakin kun siihen ikä on sopiva. 

Lapinlapsien kodit on kivasti laitelleet kuvia ja kuulumisia miten lapsosilla mennyt ja kuinka ovat varttuneet ja Peikoistakin ollaan lähes kartalla mitä kullekin kuuluu. Aavan siskoa Kajaa olemme treffaileet kun asuvat kuitenkin mukavan lähellä vielä. Pian on rokotuksetkin voimassa niin voidaan keksiä uusia haasteita. Treffipäivistä olenkin koittanut viestitellä somessa -toivottavasti näämme tänä kesänäkin mahdollisimman monta koiraperheen jäsentä! 

Tahvon kanssa kävimme kokeilemassa miten näyttely kehä taipuu pitkästä aikaa, suuntana oli Mikkeli 8.7 ja tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa (ei aikaisempaa kokemusta hänestä) 

VAL ERI 2.

"Hieman lyhytlinjainen uros, jonka sukupuolileima saisi olla voimakkaampi. Hyvä häntä. Hyvä rungon syvyys ja muoto. Hyvin kulmautunut. Pienehkö, raajakorkeutta voisi olla hieman enemmän. Liikkuu lyhyellä sivuaskeleella. Kaunis karvapeite. Oikea ilme. Erinomainen kuono-osa." 

-seuraava kehä olisi Saarijärvi 23.7 mukaan lähtee myös Hellunen ja Suonenjoki jonne saadaan myös Saana sisko Kuhmosta mukaan ja Ukko piipahtaa siellä veteraani kehässä kokeilemassa joko karvanlähdöltä tohtisi palata kehiin. 

Eipä tässä muuta kummempia katse suunnattu tulevaan ja hyvillä mielin eteenpäin toivoen ettei kovin kurjia yllätyksiä tuo elämä tullessaan ja hei onnea Kuhmoon Saanan (U. Vieno-Peikon) emännälle kennelnimestä! Hyvää kesää toivotellen Ukkolapikkan väki! 

12. heinä, 2017

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko