Kuulumisia

Hyvää Pääsiäistä!

Se on se aika vuodesta kun piilotellaan munia, niin niin pääsiäismunia, tosin se perinne on kyllä yhtä vähälle käytölle jäänyt kuin pääsiäiskokkokin, mutta koska pitää joku noheva aasinsilta keksiä niin koiriinhan sitä päädytään toteamalla että juoksuja pukkaa ja juoksuja odotellaan. 

 Toisin sanoen Saaga aloitti juoksunsa ja ne mitä odotetaan on Taiga jotta leidille voitaisiin urosta tarjota. -eli odotellaan odotellaan...

Harrastusrintamalta kuulumisia yhden näyttelyn verran. Tahvon ilmoitin uhallani Tanya Ahlman-Stocmarille vaikka olinkin jo päättänyt että sille ei mennä. Erkkari kun jäi välistä päästessämme juhlimaan ystävien häitä niin korvaava kehä puutos hoidettiin piipahtamalla Korpilahden ryhmiksessä. Tahvohan kerkesi saada valion paperit joten mennessä kävin setvimässä luokkamuutoksen ja eka valio kehä tuli siis korkattua Tahvon kanssa. 

Valiota oli ilmoitettu kaksi joista toinen oli vain paikalla että kaksin sitten Haltin kanssa kisasimme. Tahvo vei pidemmän korren mutta kuten olin odottanutkin ei tarvinnut parasuroskehistä haaveilla arvosana oli "erittäinhyvä" jos nyt uskoisi ettei Tanyalle vie mitään meidän koiraa -ei se niistä niin tykkää. Sen sijaan saimmekin riemuita koirakamu Ailun menestyksestä -kuittasi vikan sertinsä ja valioitui sekä Rukan hienosta sijoituksesta. Olihan siellä nyt muitakin tuttuja -onnea kaikile! 

-kisa makkarat maistui!

Paimennus rintamalla jatkamme harjoituksia. Aloitimme uuden viiden kerran pätkän Tahvon kanssa. Ukko pääsi kurkistelmaan lampaita lähietäisyydeltä myös viimeksi. Vähän oli epäileväinen kannattaako niiden ja seinän väliin ängetä kun lampaillakin näytti olevan jo iltapala mielessä, ehkäpä kokeilemme joku päivä ihan kunnolla paimennustunnin merkeissä. Tahvolla todettiin edelleen olevan vähän enempi intoa kuin tarpeeksi, maltti olisi valttia tai muuten lauma on levällään. Sitäpä sitten treenataan ja emännälle haastetta että osaa komentaa kunnolla. Yllättävän vaikeaa se mokoma vaikkei niin luulilsi. 

 Tosin ei se paimennus nyt niin helppoa muutenkaan viimeksi kun tuntui että isommalla pellolla oli eniten hukassa tämä emäntä. Onneksi meillä on hyvä ope! 

Mitäpä muuta no eipä oikeastaan kummempia valio postit tuli ja ilahduin kovasti Viron veteraanivalio ruusukkeesta joka oli violetti-vihreä -näitä lisää!! 

 -en ollut tullut katsoneeksi aikaisemmin mille ne näyttää. Uusia reissujakin ois suuniteltava jonnekin kutsiin asti mielellään. Kun nyt vaan ajat, paikat ja karvat osuis keskenään symbioosiin. Niin ja tietysti porukkaa pitäisi saada kasaan -kasvattajapäivän tapaset/ treffipäivät ois pop. Eli jos luette tämän kipinkapin ehdottamaan päivää milloin kävisi!

Loppukevennykseksi mistä tietää kevään tuleen? -alkaa koirankakka keskustelut! -vaan mistä tietää suomenlapinkoiraväelle tulleen kevät -alkaa koirien karvan ajelu keskustelut!  -yhtä turhia molemmat -kerätkäämme pas***t siellä missä ne on jaloissa ja huolehtikaamme turkkien hoidosta niin että ne toimii.

 Oikein hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille karvaisille omistajineen! 

25. maalis, 2016

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko