Kuulumisia

Heipähei...

Vähän on ollut kiireistä -lomalla kun ollaan, kumma juttu päivitys taas kestänyt. 11 -12.7 oli kauan odotettua treffailua ja näyttelyitäkin siinä sivussa. Mette koiruus joutui palaamaan kotiin jo ennen, mutta tilalle saatiin Pyry, Saana, Niila ja Helinä... Vieraillulla kävi myös Halla (Katajaisen Aida -Ukon tytär) sekä koira kamu Eino, sunnuntaina vielä Saagan veli Luka piipahti.  Uusi juoksutarha oli aktiivi käytössä vaikka sinne ilmestyikin pieni ankkalampi.

Eino siihen kerkesi tutustua vähän tarkemmin pyörien siellä selällään 

Keli oli "yllätteän hieman kostea" joten torppasi vähän suunnitelmia touhuta enempi treenejä ulkona mutta niin mahtavaa ketkä pääsi paikalle, oli ihana teitä kaikkia nähdä iso kiitos

 Koirillakin oli kivaa ja varsin äänekästä, pahoitteluni siitä naapureille. Karvaiset vieraat vaan olivat niin kovin iloisia.

11.7 Oli Laukaan Vihtavuoressa ryhmänäyttely jossa piipahdin pikaisesti Tahvon kanssa, kannustamassa Einoa ekaan suomen näeyttelyyn ja hienosti ROP-pentu -onnea siitä! Tahvo oli Saija Juutilaisen syynissä erinomainen junnujen kakkonen. Sieltä sännättiinkin sitten ottamaan vastaan sisaruksia. 

12.7 oli vuorostaan Laukaan kaikkienrotujen näyttely, jonne onnistuin siis huokuttelemaan Pyryn ja Saanan, äidille vain ilmoitin että Helinä tulee mukaan ja Tahvo neljänneksi niin suuri haave omasta kasvattajaryhmästä eli vahvana. Nykyäänhän koirat voivat olla yhdestä pentueesta ja no eihän se saman arvoinen ihan ole jos kasvattajalla useita pentueita joista saa tasaisen upeita ryhmiä, mutta jostain se on aloitettava kun kerran säännöt sallii, ja eihän se häpeä ole jos tasainen pentue edes se yksi. 

Tuomarina oli Jari Fors, ja pojista ekana Pyry juniori kehään, olimme vähän porrastaneet luokkia ettei händlerit lopu kesken joten Tahvo kisasi nuorissa. Riinalle iso kiitos Pyryn hienosti esitti ja poika oli junnujen kolmas, sai erinomaisen arvosanan sekä SA:n (sertifikaatin arvoinen) paras uros kisassa ei ihan päässyt palkintosijalle asti. Tahvo oli nuorten ykkönen erinomainen sa:n arvoinen ja lopulta paras uros 4. Tahvo otti palkintosijan vastaan polleana oravan istuen, kuinkas muutenkaan ja hauskuutti yleisöä 

Tytöistä ensimmäisenä kipitti Helinä junioreiden kolmanneksi ja erittäin hyvä arvosanalla. Saana nuorisssa ykkönen myöskin erittäin hyvä arvosanalla. -Kiitos Tuulille esittämisestä. Samaa tiukkaa linjaa tuomari jatkoikin ja erinomaiset tytöt oli hyvin vähissä joten tyytyväinen saa olla. -jo siitäkin syystä että sehän riitti että kasvattaja ryhmän sai  esittää. 

Niimpä sitä sitten kakara laumalla kehään ja polleena pois tuloksena kunniapalkinto (KP) ja rodunparas kasvattaja -tosin muita ryhmiä ei sitten tullutkaan kehään. 

"Ryhmä koostuu yhdestä pentueesta jossa tänään kilpailee 2 urosta + 2 nartua. Ryhmän koirilla oikeat mittasuhteet, oikeat pään muodot, terveet rakenteet, hyvät karvapeiteet."  -hih vaikka turkit ihan kesäterässä... Huisin iso kiitos vielä kasvattien omistajille että mahdollistitte tämän ja ysäville esittämis avusta! 

Mätsärissä eli leikkimielisessä koiranäyttelyssä Palokassa viikolla piipahti meidän tytöt: Saaga & Taiga  händlereinä kummipoikani Aleksi 8v.  ja tämän pikkusisko ja lapsi & koira kehähän se siis kyseessä ja pienet reippaat händlerit, vaikka kylään tullessa pitikin taas meittiä tohtiiko karvaisia silitellä edes kun lähinurkilla ei koiria heillä olekaan. Niin laitetiin yhdessä "kampaukset" koirille nätiksi harjaamalla  ja treenithän meni kehää odotellessa huippu hienosti joten eikun sinne vain ja pokaalien&ruusukkeiden kanssa pois. -Kiitos järjestäjille lapset saivat hienon kokemuksen ja täti saa olla ylpeä ! 

Mitäpäs muuta meille kuuluu, no jäämme toistaiseksi kisatauolle tosin Taiga ilmoitettu kehiin kiitos ystävien ja katsellaan syksymmällä/loppuvuodesta missä itse mahdollisesti kehiin voisi palailla sekä funtsataan niitä pentusuunitelmia... -joten aurinkoista tai edes ihan vähän kuivempaa viikonloppua toivotelle Ukkolapikkaan jengi! 

24. heinä, 2015

0

Helena heino 24.07.2015 15:20

Kiitos teille itsellenne kaiken järkkäilystä ja kestämisestä😉 Hauskasti taas kirjoitit kaikesta. Oikein hyvää loppukesää odotuksen kera ❤️ Voikaa kaikki hyvin!

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko