Kuulumisia

Heipähei...

Vähänkö taas kesti, mutta täällä ollaan. Lupailin sitä kuva kollaasia, no se on työn alla oli vain ohjelma hukassa millä saa kuvat yhteen... -eiköhän se sieltä vielä tupsahda, meidän faceryhmän seuraajat ovatkin varmaan sisarukset sieltä ponganneet. Sitten tulikin niin pysäyttävä uutinen että jäi toviksi päivitys ajatukset. Sulon kuolema oli rankka juttu meille kaikille. Nuori, komea elämä edessä niin paljon toiveita suunnitelmia ja odotuksia... Ystävä rakas, perheenjäsen kallis. Niin se vain voi silmänräpäyksessä muuttua ja jää vain kysymys voi miksi... -Sulo pysyy kyllä sydämmissämme eikä haihdu sieltä ikinä 

Niin tuli siinä sitten piipahdettua messareissa, vaikka yksi oli poissa saatiin kuitenkin ryhmärämä matkaan, iso kiitos Tuuli & Ville meidän lauman kaitsemisesta ja parhaimmasta reissuseurasta 

Meikkua jännitti kovasti miten meidän junnut menee ekassa virallisessa näyttelyssä. Pyry-Peikko oli tulossa toiselle päivälle ja Helina ja Tahvo kisasivat molempina päivinä. Taigan karvattomuus harmitti, joten eipä odotuksia sen suhteen, Sisukaan ei vielä parhaassa karvassa onneksi kalleudet kerkesi tervehtyä ettei niistä koitunut riesaa. 

Lauantai oli tasaisen erittäinhyvä päivä. Anneli Pukkila antoi koko poppoolle saman arvosanan. Ihan kaikesta en ole hänen kanssaan samaamieltä arvosteluissa, mutta oikeat koirat kyllä voittivat siitä en purnaa. Meidän pojat oli pieniä ja kevytluustoisia -no ajattelin jo että mikä helinä on taskulappalainen tikkujaloilla 

 mut olikin "erinomaista tyyppiä" 

 -kenenkään taka potku ei kelvannut ja kaikki oli pitkiä. Siinäpä ne oleelliset. Meidän koirakamut sijoittuivat hienosti junnuissa onnea Ruka, Ailu ja Mosku ja taishan sellä pari muutakin tuttua kärkikahinoissa olla ihan koko kisassa onnea heillekin! 

Sunnuntaita odoteltiin innolla oli niin ihana nähdä  . Pyry poika joutui heti puunattavaksi ja näyttely vermeisiin ja siitä kehiin vaan. Taisi olla ihmeissään mikä juttu se tämä on. Hienosti meni ihan eka kertalaiselle. Arvosanaksi erittäinhyvä. 

Se olikin jälleen päivän teema mutta tavoite täyttyi ja yksi erinomainenkin saatiin kotiinviemisiksi. Tahvo porskutti viidentenä junnujen kilpailuluokkasta ulos. 

 -ja hienon arvostelun poika sai. -emäntä niin ylpeä! Tuomarina oli Irina Poleteava joka aika napakasti jakoi erittäinhyvää valiosta vaariin...

Iso kiitos Pyryn palvelusväelle että tulitte ja herkuista tienekin! 

Reissussa ei nyt mitään kummempia kohelluksiakaan sattunut mitä nyt pieni housukriisi kerittiin kokea useamman ihmisen voimin, kuka lähtee märät housut, kuka ilman huosuja matkaan... -kukaan ei tainnut huomata!? 

Siitäpä sitten päästiinkin takas arkeen ihan urakalla, Taigalla alkaneet juoksut tuntuivat hyytyneet ja takapuolen vahtaaminen astutus toiveissa  tuotti sen tuloksen että huomattiin sieltä tulevan hieman epäilyttävää vuotoa ei punaista vaan kellertävän rusehtavaa. No sehän ei lupaa todellakaan mitään hyvää joten kipinkapin lääkäriin. Tulehdukseen antibiootit ja typykkä seurantaan. Tulehdus ei onneksi ollut kerinnyt kohtuun asti. Olipa todella onni että oli ne vahdattavat juoksut, muuten tulehdus olisi saattanut keritä ihan liian pitkälle kun koirassa ei pientä huomaamatonta vuotoa lukuun ottamatta mitään oireita muutoin ollut. Astutushan se nyt sitten siirtyi hamaan tulevaisuuteen, milloin juoksut nyt sitten taas alkavat. -kunhan nyt typykkä onnella tervehtyy se pääasia! 

Eipä tässä sitten kummepia odotellaan uusia seikkailuita ja kärsitään pientä pentukuumetta ystävien siivellä ja toivotaan että vielä meilläkin kaikki loksahtaisi paikalleen... Hyvää loppuviikkoa kaikille! 

11. joulu, 2014

0

Helena 11.12.2014 19:17

Kiitos teille mukavasta päivästä, Pyry jätti sitten vastalauseet ulos mentäessä, ei ollut punainen matto, siniselle x 2 kakat ;)

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko