Kuulumisia

Heips...

Jos oisin kunnon lapikas ihminen oisin nyt juuri Oulussa! No enpä ole, olen onneton luuseri joka joutuu toteamaan että menee aamulla töihin eikä mihkään kerkee...  pikasen YT.tä ja työvoimapulaa kera ei työvuora tiedossa ja  homma kossahtaa kokonaan... Olisihan se ollut hienoa olla paikalla kun niinkin suuri kunnia kuin että koirani kasvattaja haluaa ehodottaa minua Lappalaiskoirat Ry:n hallitukseen. Oishan se älyttömän suuri kunnia päästä edustamaan tätä rakasta rotua 

No en minä nyt koira viikonlopusta paitsi jäänyt, eilen me tavattiin Lukaa Saagan veljeä Kuopiosta ja Hallaa siskopuolta myös hän ei niin kaukana asustelekaan. Kiitos kovasti käynnistä Antti ja Riina kera karvaisten. Tuuli ja sulo onkin niin perhettä Helinän kanssa että sellaisia pikku vieraita lasketa vieraiksi edes. 

 Tänään olikin vuorossa Hukka poika kakarat äitinsä  kanssa matkaan ja treffeille...  On minulla käynyt uskomaton mäihä että niin minulle rakkaat karvapallot on niin ihanilla ihmisillä! -ei voisi enempää pyytää kiitos kaikille! Vain elämää itkettää, mutta minua kai vain koiran elämää!

Niin olikos minulla niitä kuulumisiakin... -käytiin siellä agi kokeilussa, iso kiitos Keskisuomen-Lapinkoira osastolle Annulle ja Taitaville tassuille!  Kokeilu oli todella mukava ja antoisa. Päästiin kokeilemaan esteitä ja niiden opettelua. Mukanani oli Saaga tällä kertaa, se into pinko vauhti mimmi jolle lajin uskon kyllä hyvin sopivan. Onhan hän herkkis ja se muistettava kuolutuksessa mutta oih... ois siinä vauhtia ja touhua ihan tarpeeseen vilkkaalle touhukkalle koiralle.  Niin mutta oi miksi me ei päästä kursille -jonkun pitää tienata jotain harraste rahaa... ps. sekin kerta koitui odotettua kalliimmaksi kun Saaga nappas pissasakon! 

Noo sellaista se meidän elämä, myötä ja vasta mäkiä... Elämää yhden suuren koira perheen kanssa ja pari adobtiotakin passaa 

 Mukavaa erkkari viikonloppua kaikille Ouluun ja niille myös jotka ei perusta... Onnea kehiin ja muille nauttikaa karvaisista ja hyvää eläintenpäivääkin vielä kerkeää toivotella! 

4. loka, 2014

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko