Kuulumisia

Moikka,

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152272476587988&l=8803248976742345873 

Tähän alkuun ihan tommonen video pläjäys jos suvaittis toimia niille jotka eivät ole sitä jo naamakirjan ihmeellisestä maailmasta bonganneet. Kolme viikkoa on takana pentu elämää ja kakarat senkun kasvaa ja näyttäisivät voivan oikein hyvin. Madotus annettiin torstaina kun 3 vkoa tuli ikää -ei näyttänyt olevan hyvää se eväs ilmeistä päätellen ja jostain kumman syystä sen mömmön löysi aika helposti jostain muualta kuin suusta. Niin no nyt kun tarjosin jauheliha mössöä niin kas kummaa sitä löytyy kyllä minunkin naamasta asti 

Katraalle on puhjennut hampaita ja leikkimistä on havaittu syömisen ja nukkumisen lomassa.  Sisarusta on kiva nujuuttaa niskasta tai natustella sen töppöstä vaikka. Äänialaan on ilmaantunut uusi käyntiääni murinaa se kait koittaa olla -haussun hauskaa seurata kun topakkana kovistellaan sisaruksille -äitiinsäkö lie tulleet niin saas nähdä onko kunnon kähinöitä lodella 

Niin nyt ne on sitten päätetty nimetkin -ainakin toistaiseksi! 

 Tytöt on Ukkolapikkaan Tuuli-Peikko, Sointu-Peikko, Vieno-Peikko ja Helinä-Peikko uroot onkin sitten ihan jotain muuta Trolli-Peikko, Hitto-Peikko, Hukka-Peikko ja Pyry-Peikko. Jos joku ihmettelee miksi "Hitto" niin se on ihan kaima paikalliselle  peikkolle  joka asustelee täällä Valkolassa Hitonhaudalla. -suosittelen Hitonhauta on upea paikka piipahtaa jos näille nurkille eksyy ja vähääkään luonnosta tykkää! ps. kandee muistaa hyttyskarkote -sillä kesällä se on parempi paikka vierailla!

Minulla oli olevinaan jotain "painavaa sanottavaa" koiramaailmastakin mutta vielä kun muistaisi mitä se oli. Ainakin erittäin ikävä juttu sattui tutulle ihmiselle joka päätyi lehteen jos toiseenkin. "Koirat raateli naisen" -ikävä muistutus että kaikille ihmisille ei pitäisi antaa mitään eläintä saati haastavia koira rotuja! Huskyn pentu selvisi rytäkästä onneksi naarmuitta, emännästä ei harmi vaan voi sanoa samaa, vapaana riekkuneet "amerikan bullyt" pimahtaneena saa aikaan pahannäköistä jälkeä. 

 -pikaisia paranemisia emännälle! Kyllä sitä on itsekin miettinyt kun pelottavia koiria tullut vastaan hieman heppoisin taluttajin että mitä sitä tekisi ja itse sitä kyllä uhrautuisi rakkaiden puolesta ajattelematta enempiä -mitä pitäisi tehdä...  -kyllä sen sitten joku kertoo perästä mitä ei olisi pitänyt tehdä!

On muuten taas massupöpöjä liikenteessä paitsi ihmisillä myös koirilla pari tuttua koiraa ripuloinut joten pitäkää varanne kohta teillä voi olla köntsät housussa! Ihan vähän ronskimpaa huumoria näin lopuksi! 

-Mukavaa viikonlopun jatkoa! 

15. maalis, 2014

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko