Kuulumisia

Heipähei...

Ne on kinkut syöty ja raketin paukuteltu (itse ei kyllä ammuttu), molemmista selvitty kunnialla. Kotona lauma ei onneksi ympärillä paukkuneista raketeista piitannut ja Ukko kyläilemässä olessaa kuulumisien mukaan ekojen paukkeitten jälkeen jo rauhoittunut muihin kuin ikkunan vahtaamis puuhiin. Mutta järkyttävän moni on taas uhmannut järkeä ja vienyt koirat ulos pelästymään huonoin seurauksin. Ei voi käsittää miten se on niin vaikea uskoa, vaikka joka tuutissa varoitellaan joka vuosi. Niin Ukko siis edelleen ilostuttaa Suloa, pojat eivät enää yski joten kotiutuminen on onneksi jo ihan pian. Ei muuten mutta emännällä on niin perhanan ikävä!

Sisulla sen sijaan ei varmaan ole ikävä blondia, hän on koittanut pomottaa tyttöjä. Sanoisinko aika toivotonta on sekin. Leidit vie jätkän herkut ja söis ruuat ja ärisevät takaisin leluistaan, vähät välittämättä. 

 -on se varmaan  rakkaa olla tossun -tassun alla siis. Toinen juttu voikin olla mikä ikävä Sulolle iskee kun iskä lähtee kotiin. Pojat on niin paita ja peppu ihana isäpoika suhde heillä 

Vähän harrastamistahan olisi tiedossa tammikuun iloksi, perinteiset jalostuspäivät Kuopiossa odottaa. Laumaa on ilmoitettu niin kehiin kuin verikokeisiinkin, kun samoissa yhteyksissä myös joukkoverikokeen otto geenitesteihin. MyDogDNA kiinostaisi myös mutta täytyisi arpoa kenellä alottaisi ja minkä kun kaikkia ei henno kerralla kuitenkaan. Samalle listalle kun menee myös  luonnetestit ja paimennus jututkin. Kaikkea kivaa ja mielenkiintoista olisi mihin tahtoisi tulevaisuudessa osallistua -koko laumalla tietenkin 

Minun pitikin  kertoa meidän vapaapäivästä kun kävimme lenkillä ja makkaran paistossa rannassa, harvoinpa sitä tammikuussa tuollaisissa keleissä on rannalla riekuttu, jäätä oli vähän rannassa mutta helposti olisi voinut saunavedet riipaista ja lämmitää rantasaunan.  Koirat saivat yllätys vieraan leikkimään  -naapurin metsästysterrieri. Naistenmies oli jättänyt isännän rämpimään märkään metsikköön ja tuli viihdyttämään meidän tyttöjä. Sisu nyt ei kummempia perustanut pienestä mustasta pojasta, makkaran vahtiminen oli kivempaa. 

Leikeistä puheen ollen olenko muistanut kertoa että meidän lauma sai aikas hauskan joululahjan kummipojaltani. Hän pikkusiskonsa kanssa oli paketoinut star wars angry birdsit meidän haukuille. 

 -eipä ole noin hienoja leluja monella! -kovassa käytössä ovat olleet, selkeästi huippu lahja -KIITOS!

Näin loppilais lomilla onkin aikaa mennyt aika paljon raksatessa, lähinnä purku hommia. Koirista on ollut hassua kun hengityssuojaimet naamalla on rahdattu rakennus jätettä ulos talosta -haukkuvat tarhassa kuin nauraa ilkkuisivat meille. Tosin olihan siinä laumalle kummasteltavaa minne oli kadonnut tuvanlattia. Vapaapäivien iloa on myös yhdessä lenkkeilyt ja leppoisat aamut jolloin vain kellitään laumalla. 

Mukavan leppoisaa alkanutta vuotta kaikille, toivottavasti olette sääästyneet flunssalta ja nähtäisiin kamuja paljon viimeistään Kuopiossa. 

7. tammi, 2014

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko