Kuulumisia

Heissan taas viimein...

Maanantai ja emännällä vapaapäivä, itseasiassa "viikonloppu" 6 pvää takana ja pari vaparia nautittavana. Viime viikko tallustin aamuvuorossa paitsi eilen, mikä on suht harvinaista ilta- ja yöpainotteisessa työssä ja sen mukaan voin kertoa että rytmin vaihdos ja aamuherääminen oli aikas tuskaa, mutta mikä pahinta en voinut kölliä aamulla rakkaiden karvaisten kanssa vaan oli singottava pimeyteen... Näitten karvaisten kanssa olen oppinut nauttimaan aamuista, ennen nukuin ennemmin pitkään ja pakolliset nopsaan alta pois jne. Nykyisin haluan laittaa kellon soimaan hyvissä ajoin ja nautiia rauhassa kelliä, halia ja rapsutella. Pahalla jalalla ylös nousu on hankalaa kun iloiset hymynaamat tulee toivottamaan huomenia pusutellen ja köllimään kainaloon -se on onnellinen aamu! Sen huomaa reissussa ilman koiria miten kaipaa niitä hetkiä saati jos tulee tyhjään taloon -koti on koti vasta kun kaikki paikalla! 

Meidän viikkoomme kuului koko perheen lenkkejä, koirakerhossa painittiin Saaga ja paikaala olon dileeman kanssa. Että se vaan voi olla vaikea -ai sä sanoit "odota" -joo mä meen!!! :P -tosin emäntäkin voisi olla aktiivisempi treenailemaan... Loppuviikosta tavattiin mm. kamuja ja grillailtiin rannassa, uitiin -vielä on kesää jäljellä, Sulo kyläili ja kakarat juoksivat sydämmen kyllyydestä... ja metsälenkillä syötiin puolukoita urakalla...  -siinäpä niitä pieniä hetkiä harvinaisen lämpimältä ja aurinkoiselta viikolta.

Sulolle ja porukoille onnittelut, lonkkatulokset viimein putkahtivat -jalostuskelpoinen poitsu 

 -ihan vaan vinkkinä! 

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI16330/12&R=189

Se ois jo ikävä kehiinkin tänään ois ilmoittauduttava -pariinkin suuntaan. Kylläpä vaan erkkariinkin ollaan menossa vaikka  pitkä on matka ja hyvä jos yks koira mukaan. Eli taidetaan enemmän itteemme sosiaalistaa ja ulkoiluttaa 

 Mukava päästä näkemään koirakamuja karvaisessa ja vähempi karvaisessa merkityksessä. Muutakin pientä odotuksen iloa ilmoilla, lähistölle syntymässä palleroita ja toisaalle tulossa pentu taloon. Näihin tunnelmiin ja kuulumisiin  jatkamme karvojen kasvattelua -emäntä ne kyllä repi sääristään mutta eihän ne perhana käy Ukon jalkoihin liimaamallakaan kun ihan väärän värisiä!!! 

16. syys, 2013

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko