Kuulumisia

Heipähei...

Pientäpäivitystä kuulumis rintamalle... Meillähän on takana ihan jänskä viikko, alkuviikosta lonkkakuvissa ja loppuviikosta näyttelytuloksia jännätessä. Kerittiin ihan hiukka tokoilla koirakerhossa ja treffailla Hiittanan veljeksiä ja oma lukunsa on oikeastaan lenkkeilykin 

Tämä viikko onkin sit rauhallisempaa mitä nyt saatiin Mette mummo vierailulle. Emäntä duunaa "toimisto vuoroa" 20-04 ja viikonlopun sit aamussa joten ei ole tiedossa näyttelyitäkään...

Lonkka- ja kyynärkuviin lähdimme pikku perheellä, Sulo veli, Saagan kohtalotoverina ja iskä Ukko mukana hammaskiven poistoon. Jengi oli reippaita mutta malttoivat kuitenkin nukahtaa... Ukko kun aikoinaan oli sitä mieltä että "mulla ois mielenkiintosempaakin puuhaa ku maata kuvissa", nyt kyllä rauhoittui ihan ok. -siistit hampaat saatiin ja pitänee vissiin nyt reipastua pesemään hampaita (harjat/tahnat on kyllä mut olleet vähän turhan koristeena). Saagan kuvat näytti arvion mukaan täysin terveille ja odottelen hyvillämielin tuloksia kennelliitosta. Sulo veljellä oli lonkissa pientä eriparisuutta ja lääkärin mielestä oli vielä kehittymässä, josko kuvataan myöhemmin uudestaan vielä, mutta jännätään nyt mitä sieltä tulee arvosanaksi.

Viikonlopun iloisin hetki oli kun Hiittanan veljekset eli Sulon lisäksi myös Luka (Loitsu) Kuopiosta tuli kyläilemään. Harmittavasti pari sisarusta eivät kerenneet. Grillailimme ja koiruudet sai juosta leikkiä ja touhottaa laumalla, sääkin armahti meitä ja säästyimme sateilta.

  -Kaikkein eniten mieltä lämmittää se miten pojat tulivat toimeen keskenään ja isänsä kanssa -fiksuja palleroita!  

 -Kiitos Riina&Juha ja Luka käynnistä ja tietty Sulon poppoo!

Sisu poika sen sijaan reissasi näytelmiin Ouluun viikonlopuksi  Tainan matkassa, kiitos hänelle. Poitsu oli kuulemma ollut oikein kiltti ja esiintynyt hienosti. Tuloksena lauantailta todella hyvän  arvostelun kera avo eri1. sa ja sunnuntailta avo eh4. 

Irina Poleteava:

Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Erinomainen luusto. Erinomainen pää ja ilme. Oikea hampaisto. Hyvä kaula ja selkä. Oikea hännänkiinitys. Rintakehä hyvin kehittynyt. Erinomaiset kulmaukset ja sivuliikkeet. Hieman ahdas takaliike. Pehmeähköt ranteet.

Tuula Savolainen:

3v. Toivoisin raaja korkeutta hieman enemän, hyvä sukupuolileima & pää, vahva kuono, tummat silmät, oikea korva voimakkaasti taittunut, hyvä rungon tilavuus, tasap. & hieman niukasti kulmautunut, hyvä häntä, hyvä raajaluusto, kapeat takaliikkeet, sivuliikkeessä hyvä & pitkä askel, liikkuu sivulta reippaasti, hyvä turkki.

Sertin metsästys siis jatkuu ja jatkuu...

-ja projektimme saada kiinteyttä sekä koiraan että emäntään, juoksulenkkiä koitamme vetää ja Sisulla on hieman omakäsitys siitä onko se nyt niiiin kivaa -mamma houkutteli poitsua namilla kun se jymähti milloin mihinkin, kotiinpäin kyllä aina reippaana 

 -mutta kuka pitäis herkkua emännän eessä ja houkuttelis pinkomaan???

15. heinä, 2013

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko