Kuulumisia

Hei vaan kaikille jotka tätä eksyy lukemaan. Emäntä on ollut vähän laiska päivittelijä, mutta jospa nyt jonkun rivin taas väsäilisi. Meillä onkin ollut vaihdikas jakso tässä takana, ollaan kyläilijöistä saatu nauttia, treenailtu, kisailtu ja reissattu eessun taas.

Viikko sitten Mette mummo kyläili meillä ja voi mikä riemu pojalla ja lapsenlapsella oli kun mummon kanssa sai painia ja temmeltää. Mette ei oikein laumaansa muita kelpuutakaan kuin meidän perheen koirat joiden kanssa voi leikkiä. Suloakin vähän karsasti kun poitsu oli omanarvonsa tuntevasta rouvasta turhan tungetteleva ja hassua kyllä Saaga puolusti veljeään topakasti. Sisarukset keskittyivätkin kyllä urakalla leikkimiseen ja riekkumiseen rannalla, oli väsynyttä sakkia illanpäätteeksi.

Sunnuntai menikin kisaillessa Tuurissa tulokset tuolla jo onkin kuvien kera. Päivä meni rattoisasti trompista huolimatta se onneksi pyyhkäisi kentän toista reunaa. Pienempää tavaraa lenteli aikas kauas muttei sen suurempaa tuhoa syntynyt, edellisenä päivänä oli  lennelty pahemmin...

Maanantai vilahti itsellä reissunpäällä kummilasta/perhettä tapaamassa Tampereella -vähän lastenvahti hommia oli illalle -terkkuja Aleksille&Marialle, jos satutte lukemaan tätä äidin kanssa -toivottavasti pian näämme taas ja koko porukalla 

Tiistai vilahti puutarhahommien/mökkeilyn merkeissä konnevedellä -kiitos ystävät! Saaga oli minulla mukana ja hih Xena ei ollut ihan niin ilahtunut :P -arvonsa tunteva chihu rouvva ei lämmennyt yhtään uteliaan lappalaistyttön leikki ehdotuksiin. Noo selvittiinpä tuosta pienin "meluhaitoin" Xennu muisti kyllä käskeä Saagan kuuseen... Saaga kyllä nautiskeli rannasta ja lotraamisestakin, uudesta yöpaikasta ei meinannut mieleistä nukkumapaikkaa vaan löytyä,  lopulta emännän varpaat oli paraspaikka.

Viikolla piipahdimme myös madotuksella eläinlääkärissä että reissulaisilla on passi kunnossa ensiviikkoa varten

 Kerhopäivänä vähän treenailtiin, eilen vähän kyläiltiin Ukon kanssa Sulon luona ja no jos tänään möllöteltäisiin ja viileä poutainen keli houkuttelisikin pidemmälle metsälenkille jahka isäntä joutaa matkaan auton kimpusta. Meillä onkin nyt kaksi kiireistä lomalaista. 

Niin ja ihan meinasin unohtaa 

 Ukkolapikkaan -KENNEL on nyt totta!

-kuulumisiin taas ja hyvää juhannuksen odotusta kaikille...

15. kesä, 2013

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko