Kuulumisia

Hei,

Tää viikko kuten otsikko kertoo on ollu aikas kiva, itse olen vietelly vapaita hengaillu mussujen kaa, tavannu ystäviä ja koira kamuja. Näyttelyssä piipahdettiin eilen lauantaina ja tasaisen hienosti meni koko laumalla. 

Tuomarina Hannu Talvi:

Saaga JUN ERI 4. SA

Kerman vaalea. Ihanne koko ja mittasuhteet. Vielä kapea kallo. Kauniit korvat. Hyvä jänteva runko. Oikea asentoiset raajat. Hyva karkea peitin karva. Häntä voisi kaareutua voimakkaammin. Kevyt liike.

Sisu AVO ERI 2. SA, VARA SERTI

Musta ruskein merkein, keskikokoa pienempi. Vahva kuono. Oikeat pään mittat. Tiivis jäntevä runko. Komea turkki. Malli häntä. Hyvä luonne ja liike.

Taiga VAL ERI 3. SA -ja osana Peikkovuoren kasvattaja ryhmää KP, ROP ja BIS 4. kasvattaja  -huippua!!! Onnea Taina ja Peikkovuorelaiset!

Karhun musta merkein. Ihanne koko. Kaunis pää. Runko voisi olla tiiviimpi. Oikea asentoiset vahvat raajat. Kaunis turkki ja raajat. Miellyttävä luonne. Liikkuu pitkällä askeleella.

Ja mikä hienointa Saagan veljet (Ukon lapsoset) junnu kehässä Sulo hienosti 2. EH:lla ja Luka nuorissa ERI 1. SA -onnea molemmille hienot suoritukset!

Sulo meitä onkin ilahduttanut viikolla visiteeraamalla -voi niin lempparia kun pääsevät kunnolla painimaan karvaiset kakarat -emännät siinä sivussa vähän grillaili ja paranti maailmaa <3

Ja tosiaan tuli viimein shoppailtua näyttelyteltta -kuvaa alla -ihana pinkki sävysäsvyyn kevythäkin kanssa :D -olikin Kuopiossa vallan tarpeeseen auringosta kun saimme nautiskella, pääsivät koirat rauhassa elbaamaan varjoon. Samalla kun me kisasimme oli äiti&poika suhdetta pidetty yllä lenkkeilemällä Mette&Ukko -toisaalta harmi Ukon oisin mielelläni vienyt Talven syyniin, mutta ne karvat lähti -en kehtaa ees kuvaa laittaa pojasta (onneton ruipelo) xD Kiitos Salosille jälleen kerran mukava oli kyläillä, nähdä teitä ja Metteä. Samalla tuli todettua että kovin on samis mummo/lapsenlapsi en meinanut tunnistaa eroon yöllä kun viereen köpsähti <3

Viikolla kerkesimme myös "kuhistella" -pikku treeniä ja kivaa yhdessä oloa! -olin niin ylppis miun kakarasta kun ei tarvinnut jäädä jahtailemaan sitä muiden lähdettyä (luoksetulo harjoitukset). 

 -jahkas satun saamaan kuvia niin laitan lisää :) -kehissä oli itellä niin kiire valmistella seuraavaa seuraavana ryhmään että kuvaamiset jäi mutta "linkkejä kuvii" löytyy Harrin otokset.

26. touko, 2013

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko