Kuulumisia

Heissan lukijoille...

Olemme saaneet nauttia harvinaisen kesäisestä kelistä näin toukokuulle, auringon paistettaja ja lämpöä. Ulkoilusta on nauttinut myös siis emäntä, rantasauna lämpis ja talviturkkikin tuli heitettya. Koiruliinit ovat saaneet seurata raksahommia ja olla laaduntarkkailijoina, varsinkin Sisu vahtii isännän touhuja tarkasti -ei parane nurkkalautoja vinoon laittaa...

Alkuviikkoa ilahdutti Sulo lenkkiseurana, metsässä rymysimme porukalla, lammella kävimme juomassa matkalla ja ihailimme keväistä luontoa. Kakarat juoksi kilpoja että hippulat vaan vinkui... Sulo olikin kuulemma kotiin palatessa ollut ihan naatti, ihmekös tuo yks vastaan kaks hippasesta. Saaga sen sijaan kerkesi vielä livahtaa rantarapakkoon -sammakkojahtiinkohan lie? No lopputulos oli kuitenkin "hieman kurainen" 

Torstaina toivoimme pääsevämme vähän kimpassa treenailemaan mutta lopulta porukan kiireiden vuoksi päädyimme tassuttelemaan lähi niemeen Sulo + meidän lauma... Alla kuvaa pellolla kirmaavista blondeista. Vähän siinä seisomis treeniä otettiin ja Sulolle ainakin meni oppiperille, niin komeasti posetti kehässä ja paitsi että sai kehuja esiintymisestä nappasi myös ERIN ja voitti junnukehän. 

 Jämsä 19.5.13 ja tuomarina Markku Kipinä

Sisu:

Matalaraajaisen vaikutelman antava, hyvin liikkuva uros, jolla hyvä turkki. Toinen korva pysty, toinen lähes luppa. Hyvä kuono-osa ja silmät. Riittävästi kulmautuneet raajat. Pitkä lanneosa. Ahdas takaa. AVO EH 1.  

-korva oli nyt vaihteeks isoin kompastuskivi -ai taas!!! -kehä sihteerikin koitti vihjasta että taitot on rodulle ominaiset. -mataluuden mittasi ja totes koiran olevan OIKEAN kokoinen  

Saaga:

Vielä kauttaaltaan kapea jun. jolla hyvä ylälinja. Hieman matala hännänkiinitys. Hyvin kulmautunut takaa, avoimemmin edestä. Suuret korvat, kapea kallo, pitkä kuono, hyvä purenta. Saisi kantaa häntäänsä paremmin. Riittävä sivuliike, ahdas takaa. Niukka turkki.

JUN EH 1.  -kehui että liikkuu kivasti sivulta mut koiran ptäis täyttyä 

 -sieluni silmin näen paisuvan Saagan joka heliumpallona karkaa taivalle... 

20. touko, 2013

0

Uusimmat kommentit

19.03 | 15:03

Hei Ritva! Teet sukututkimusta, vai mitä? Minulla on kysy...

04.08 | 19:25

Onpas komea Vonkale :) huippupoika!

15.11 | 20:29

Rekku on komea & huippupoika! Tulitte hienosti toimeen kehässä j...

16.06 | 15:50

Kiitos Niko